Search Site

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Asiakaspalveluumme voit olla yhteydessä sähköpostitse tai Facebookissa. Arkipyhinä ja viikonloppuisin asiakaspalvelumme on kiinni, mutta sähköpostitse voit tottakai lähestyä meitä silloinkin. Myös sivun oikean alalaidan chattitoiminnolla voi jättää meille viestin asiakaspalvelun aukioloaikojen ulkopuolella. Pyrimme vastaamaan viesteihisi pikaisesti. 

Tiesithän, että voit ottaa meihin yhteyttä myös Facebookin kautta: https://www.facebook.com/lumoreoutlet/

Email: info at lumore.fi (korvaa sähköpostiohjelmassa "at" merkillä @)

 

Asiakastili

 

Voit luoda oman asiakastilin tilauksen yhteydessä tai ennen tilaamista. Asiakastilin kautta voit kätevästi hallinnoida omia tietojasi, tilauksia ja uutiskirjeitä. Asiakastilin avaus on maksutonta eikä velvoita mihinkään.

 

Palautukset

 

Tuotteiden palauttaminen asiakaspalautuksena on aina maksutonta. Palautusaika on 14 vuorokautta siitä, kun asiakas on vastaanottanut tilauksen. Tarkemmat palautusohjeet löydät täältä

 

Toimitusaika

 

Tuotteiden toimitusaika on 1-3 arkipäivää. Saat tilauksen yhteydessä Itellan seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksen etenemistä Postin verkkopalvelussa

 

Toimitustavat ja toimituskulut

 

Tuotteemme toimittaa Posti. Toimitustavaksi voit valita postipaketin, pakettiautomaatin tai kotiinkuljetuksen. Toimitettaessa Postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin toimituskulut ovat 5,90€, kotiin kuljetettaessa 10,90€.  

 

Uutiskirjeet


Lähetämme asiakkaillemme ja uutiskirjeen tilaajille 2-4 kertaa kuukaudessa sähköpostitse uutisia ajankohtaisista eduista ja tarjouksista - joukossa myös vain sähköpostin saajille tarkoitettuja erikoistarjouksia. Voit poistua listalta milloin vain joko klikkaamalla viestin alaosassa olevaa linkkiä tai asiakastilin kautta (sivupalkin kohta “Uutiskirjeiden tilaukset”).

Back to top